Despre Noi

Calitate Si Profesionalism

Sistemul de asigurarea calitatii si personalul de specialitate de inalta calificare sunt garantia obtinerii unor produse de foarte buna calitate. Toate produsele sunt fabricate din aliaje de inalta puritate de tip AIMgSi, din marcile EN AW-6060(6063), conform SR EN 573-3, pentru care se garanteaza compozitia chimica. Dupa extrudare, profilele sunt tratate termic pentru uniformizarea, stabilirea si marirea caracteristicilor mecanice , precum si diminuarea tensiunilor interne. Conditiile de livrare sunt conforme cu SFf 1-2001, SR EN 755-1si SR 120201:2001. Profilele fabricate de noi au toate caracteristicile tehnice , conform standardelor internationale pentru acest tip de produse.

profile aluminium balustrada
profile aluminium balustrada

Produse „custom made”

In Mai 2006, departamentul de vanzari impreuna cu departamentul tehnic a inceput dezvoltarea ideii de produse « custom made » . Aceasta activitate a ajuns sa atinga aproape 40% din productia totala de profile de aluminiu extrudate in fabrica noastra. Ce inseamna produse « custom made » ? Sunt produsele executate exclusiv la cererea clientului si mulate exact nevoii acestuia. Ne adresam unei parti specifice de piata care  este formata din clientii care in activitatea lor folosesc profile de aluminiu altele decit cele pentru timplarie. Astfel, am inceput productia de profile executate exclusiv la cererea clientilor nostri, pe baza desenelor si proiectelor lor.

Fiecare client este consiliat tehnic si economic si isi poate produce prin ALUMINIUM TECHNOLOGY propriul profil, cu un cod unic de inregistrare si cu exclusivitate deplina. Practic, am venit in intimpinarea celor care au profile brevetate dar pe care nu le puteau produce decit in afara tarii sau am elaborat solutii pentru clientii care si-ar fi dorit sa foloseasca aluminiu in locul altor materiale dar nu stiau cum. Din mai anul acesta, am adaugat catalogului nostru de profile speciale peste 60 de noi modele fiecare profil fiind special conceput si realizat pentru un client specific. Asa am ajuns sa fim furnizorii de profile speciale pentru piata industriala, productia de vagoane si mijloace de transport in comun, pentru producatorii de aparate de climatizare si tubulaturi, mobila, rulouri si jaluzele, scari,  design interior, productie publicitara, usi , carosari auto, constructori etc. Printre clientii nostri se numara deja R.A.T.B., ASTRA VAGOANE CALATORI, CFR GRIVITA, TOTAL GAZ, ACP AER CONDITIONAT, MACO, ROLLDESIGN, BETA INTERLINES, SWISS GLASS, PLEXIROM, ROMTURINGIA, TEHNOSTIL, WOODART.

Profile Aluminiu0%
Profile Unice0%
Aliaje De Inalta Puritate0%