PERETI CORTINA

Profile aluminiu cortina

profile aluminiu cortina

PROFILE ALUMINIU CORTINA

Ne adresam unei parti specifice de piata care  este formata din clientii care in activitatea lor folosesc profile aluminiu cortina.

Sistemul de asigurarea calitatii si personalul de specialitate de inalta calificare sunt garantia obtinerii unor produse de foarte buna calitate.

Fiecare client este consiliat tehnic si economic si isi poate produce prin ALUMINIUM TECHNOLOGY propriul profil de aluminiu.

Profile aluminiu cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitati infinite de design si stil. Modern si atractiv, peretele cortina confera o distinctie deosebita constructiei careia i se ataseaza, asigurand in acelasi timp perfectiunea detaliului.

 In Mai 2006, departamentul de vanzari impreuna cu departamentul tehnic a inceput dezvoltarea ideii de produse « custom made » . Aceasta activitate a ajuns sa atinga aproape 40% din productia totala de profile de aluminiu extrudate in fabrica noastra.

profile aluminiu cortinaVa oferim produse si servicii performante atingand cerintele de top ale industriei

Participam constant asupra dezvoltarii tehnologiei pentru crearea de noi produse.

Sistemul de asigurarea calitatii si personalul de specialitate de inalta calificare sunt garantia obtinerii unor produse de foarte buna calitate. Toate produsele sunt fabricate din aliaje de inalta puritate de tip AIMgSi, din marcile EN AW-6060(6063), conform SR EN 573-3, pentru care se garanteaza compozitia chimica.